Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
 
A BÚTORSULI Kft., az auraluxmobiltarto.hu Webáruház üzemeltetője (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 
 
Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. 
 
Az adatkezelő címe: BÚTORSULI Kft., 1065 Budapest, Nagymező u. 32.
Az adatkezelő elérhetősége: tel.: +36 30 538 3019, email: auraluxmobiltarto@gmail.com 
 
Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. 
 
Hozzájárulás az adatkezeléshez: A Felhasználó a regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 
 
Az érintettek köre: regisztrált felhasználók, a Webáruházban rendelést leadó Felhasználók 
 
A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím 
 
Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. 
 
Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A BÚTORSULI Kft. munkatársai 
- A szállítást végző MPL Futárszolgálat, a Magyar Posta Zrt. munkatársai 
 
Az adatkezelés időtartama: A regisztráció során szükségszerűen megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és a regisztráció törléséig tart.  
 
A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél 
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
- személyes adatainak helyesbítését, 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását. 
 
A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. 
 
Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti. 
 
Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében. 
 
 
Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat. 
 
A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)
 
 
Adatkezelés, adatvédelmi nyilatkozat 
A Webáruház használata regisztrációhoz nem kötött, rendeléskor azonban szükség van néhány adat megadására. Az adatszolgáltatás önkéntes.
A megrendelés folyamán rögzített adatokat Eladó (továbbiakban: Adatkezelő) a megrendelés teljesítéséhez használja fel a hatályos adatvédelmi törvénynek megfelelően. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. Eladó a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja tovább harmadik félnek, kivéve azokat az alvállalkozókat, melyek megbízása a megrendelés kézbesítéséhez, ill. a szerződés teljesítéséhez szükséges.
Így tehát, az Ön által megadott adatokat  az Auralux webáruház (BÚTORSULI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.)
kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az  Auralux webáruház (BÚTORSULI Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.)-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.
 
Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.
Az adatkezelő címe: 1065 Budapest, Nagymező u. 32.
 
Az adatkezelő elérhetősége: + 36 30 538 3019, auraluxmobiltarto@gmail.com
Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) az érintett hozzájárulása.
Hozzájárulás az adatkezeléshez: Vevő a regisztrációnál, ill. a megrendelés elküldésével kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.
Az érintettek köre: regisztrált felhasználók, megrendelést elküldő Vevők
A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott, illetve a megrendelés összeállítása során megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím.
Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázása.
Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A Magyar Posta Zrt. munkatársai
Az adatkezelés időtartama: A regisztráció során szükségszerűen megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és a regisztráció törléséig tart. A webáruház rendszere az adatokat regisztráció nélküli vásárlás esetén 185 napig, míg regisztrált vásárlás esetén 4 évig tárolja.
A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.
A webáruházban regisztráló felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.
Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy email-ben kezdeményezheti.
Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.
Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html) fordulhat.
Eladó a rendeléskor megadott adatokat nem használja fel közvetlen üzletszerzést szolgáló ajánlatok küldésére.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
Jogorvoslati lehetőségek
A Vásárló az Info.tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján
1.    Bíróság előtt érvényesítheti jogait, vagy
2.    a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu ) fordulhat.
Bármilyen adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel ezen túlmenően Balogh Beáta Andrea 
auraluxmobiltarto@gmail.com e-mail címen.
 

Hírlevélküldés

A Webáruház látogatói megrendelési szándéktól függetlenül is feliratkozhatnak a Webáruház hírlevelére nevük és e-mail címük megadásával. A Webáruház abban az esetben küld felhasználóinak reklámanyagokat, tájékoztatókat, amennyiben hírlevél küldésére elektronikusan kifejezetten felhatalmazták a hírlevélre feliratkozáskor.

A Hírlevélre való feliratkozással látogató kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait későbbi felhasználásra gyűjtsük, később ezen elérhetőségeken ajánlatainkkal megkeressük.

A Felhasználó bármikor kérheti írásban adatai törlését, módosítását az auraluxmobiltarto@gmail.com e-mail címen. Minden felhasználónak lehetősége van arra, hogy a hírlevélről bármikor leiratkozzon, ezt a hírlevélben szereplő „Leiratkozom” linkre kattintással, vagy a Webáruháznak külön címzett email-ben megteheti. Hírlevélről történő leiratkozás esetén a Webáruház haladéktalanul törli az e-mail címet.

 

Cookiek és látogatói adatok kezelése

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (látogatás időtartama, IP cím, stb).

A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t - azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küld az auraluxmobiltarto.hu a Felhasználó számítógépére, amelyek révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. A fenti cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak egyes al-oldalak látogatása esetén küldjük el a látogató számítógépére, tehát ezekben kizárólag az adott al-oldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk.

Az így elküldött cookie-k felhasználása a következő: A külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookie-k segítségével tárolják, ha a Felhasználó korábban már látogatást tett a hirdető webhelyén, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg a Felhasználónak külső szolgáltatók, közöttük a Google partnereinek internetes webhelyein. A Felhasználók a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookie-jait.

Alkalmazott cookie-k:

  • Analitika, követés cookie

  • Webhelyen keresztüli követés

  • Bejelentkezési, Felhasználó azonosító session cookie vagy más néven átmeneti cookie: a session cookie-k a Vásárló látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy az auraluxmobiltarto.hu webáruház hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a webáruház egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség" funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben

 

  • hogyan lehet letiltani a cookie-kat,

  • hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy

  • hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy

  • hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

 

Facebook

Az auraluxmobiltarto.hu webáruház oldalán lévő Facebook közösségi modul adatforrása a www.facebook.com webhelyen regisztrált felhasználó nyilvános, közzétett saját profilképe. Az adatkezelés időtartamára, és módjára, illetve az adatok törlési és módosítási lehetőségeire a facebook.com közösségi oldal felhasználásra vonatkozó általános szabályzata (http://www.facebook.com/legal/terms?ref=pf), és adatvédelmi irányelve (http://www.facebook.com/about/privacy/) szerint történik.

 

Az információ tulajdonjoga, webáruházban használt tartalmak, szellemi tulajdona, szerzői jogok

A weboldalon felhasznált márkanevek, védjegyek, emblémák, logók az azokat bejegyző entitások tulajdonai.
A Webáruház tartalmának valamint egyes részeinek merevlemezre ssd-re, usb-re, sd kártyára mentése vagy kinyomtatása saját felhasználás céljából engedélyezett.
A saját felhasználáson túli felhasználás – pl. adatbázisban történő tárolására, továbbadás, közzé vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Webáruház előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.