E-book tartó, stílus, és praktikum egyben

Régebben amikor az emberek hosszabb útra indultak, esetleg egész napjukat házon kívül töltötték elengedhetetlen volt, hogy elvigyék magukkal kedvenc olvasmányukat. A könyv általában nem csak úgy zötykölődött a táska mélyén, hanem bőr, vagy vászon tartóban vigyáztak a kötetre.

Ez manapság sincs másképp, igaz a technika rohamos fejlődésének köszönhetően most már az e-book olvasóké a főszerep. Ezeket a kezes, praktikus készülékeket is érdemes becsben tartani, ehhez pedig a legjobb út egy strapabíró, stílusos e-book tartón keresztül vezet.

Az olvasás fontosságát talán nem kell hangsúlyoznunk. A szókincs kifejlődésében, a változatos beszédmodorban, az ismeretek kiterjesztésében, tudásanyag szerzésében játszik szerepet. Sokan jósolták pár éve a könyvek sorsának végét, a kötetek eltűnését. Félig-meddig igazuk lett, hiszen egyre nagyobb teret hódítanak az elektronikus könyvek, ám ez nem az olvasás hanyatlását vonta magával, sőt. A marokban hordozható könyvtár gondolata sokak számára vált csábítóvá, így egyre többen találtak vissza a szavak erdeje adta nyugalomhoz…

A buszon utazva, a vonaton zötykölődve, a tömegközlekedés malmaiban őrlődve, vagy éppen a hivatalban várakozva nincs is jobb érzés, mint elmerülni egy érdekes, izgalmas könyv „lapjaiban”. Csak előhúzzuk zsebünkből az okos készüléket, és a várakozási idő pillanatok alatt elsurran. A technikai apparátusunkat, azonban fontos védenünk, hiszen mint érzékeny mechanikus készülék nem szereti az ütődést, az erős behatásokat. Míg, ha egy könyvet leejtünk, akkor maximum poros lesz, vagy ha régi a kötet esetleg a gerince megtörik, addig egy e-book olvasó számára a véget jelentheti egy nem várt fejes. Emiatt is lényeges, hogy praktikus kütyünk mellé válasszunk egy e-book tartót. Na utóbbival azért nem lesz könnyű dolgunk, mert a stílusosság, a praktikum, az időtállóság, és a trendek keresztezik egymást – olyan széleskörű a választék. Nem kell lemondanunk a színekről, a divatos, újszerű formákról, és a strapabíróságról sem!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír e-book tartó