Praktikus és dekoratív asztali mobiltartó irodai vagy otthoni használatra

Amikor kicseng a telefon, és hirtelen azt sem tudod a lakás melyik sarkában is tetted le, lehet, hogy éppen egy fontos hívást mulasztasz el emiatt.

Akár az asztalra, akár máshová teszed le a telefonodat, elég egy pár perc, és máris kiesik a látószögedből, így sokszor akkor sem találod meg, ha éppen keresed. Ezen a hétköznapi, de gyakran kellemetlen és bosszantó élményen változtathatsz az asztali mobiltartó mindennapos használatával. Ha otthon, vagy munkahelyeden fontos számodra, hogy telefonod mindig szem előtt, kezed ügyében legyen, de nem szereted zsebben tartani, az esetleges sérüléstől tartva, vagy csupán azért mert kényelmetlen, az ideális eszköz az asztali mobiltartó.

Nem csupán azért, mert kiemelkedve az asztal, vagy más bútordarab síkjából, eléggé feltűnő ahhoz, hogy mindig észrevedd, hanem azért is, mert ha az asztali mobiltartó használata mellett döntesz, telefonodat biztosan ott fogod találni, ahová letetted. Nem fogod egy véletlen mozdulattal leverni, különféle iratcsomók, vagy más tárgyak sem takarják el, így a hívást akkor is észre fogod venni, ha a telefon éppen el van némítva, vagy rezgőre van állítva.

Az asztali mobiltartó többféle élénk színben, vagy natúr kivitelben éppen eléggé feltűnő ahhoz, hogy messziről észrevedd hol is van, ugyanakkor dekoratív kiegészítőként nem lóg ki asztalod összképből sem. A talpán levő szilikon gyűrű megakadályozza a csúszkálást, így telefonod mindig karnyújtásnyira, szem előtt, és biztonságban elérhető lesz, hogy egyetlen fontos hívásról se maradj le.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír asztali mobiltartó